Palvelumme


Viherrakentaminen ja maaurakointi

Oletko ajatellut, että viherrakentaminen nostaa pihasi profiilia ja kiinteistösi arvoa? Viimeistelty ja siisti piha-alue on ilo sinun silmällesi ja lompakollesi. Jotta saat parhaimman mahdollisen lopputuloksen, valitse ammattitaitoinen yhteistyökumppani.

Me Helsingin Ympäristötekniikalla teemme kanssasi pihastasi toivomasi keitaan. Yksityisten kotitalouksien lisäksi rakennamme puistoja ja hoidamme istutettuja viheralueita.

Paras lopputulos saadaan huolellisella viimeistelyllä

Kun viheralue on myllätty maanrakennuksen jälkeen, astuu kuvioihin Helsingin Ympäristötekniikan ammattilaiset. Teemme tarvittavat mullitukset ja viimeistelemme alueen toimivaksi ja viihtyisäksi.

Tilaa viherrakentamisen palvelut tilauslomakkeemme kautta tai sovi kanssamme tapaaminen.


Ulkoleikkipaikat ja kuntoilulaitteet

Ulkoleikkipaikat ja kuntoilulaitteet ovat mukava osa yleisiä ulkoilualueita. Motoriikkaa ja kuntoa kehittävät laitteet valmistetaan kestämään kovia sääolosuhteita ja aktiivista käyttöä. Jotta saisit enemmän irti lähipuistosi ulkoleikkipaikasta tai lenkkireittisi kuntoilulaitteista, sinun täytyy luottaa laitteiden turvallisuuteen. Tässä kohtaa me astumme mukaan kuvioon.

Huolehdimme laitteiden oikeaoppisesta asentamisesta.

Teemme turvatarkastukset ulkoleikkipaikoille ja kuntoilulaitteille. Huolehdimme myös laitteiden oikeaoppisesta asentamisesta. Jos laite ei toimi halutulla tavalla, koulutettu henkilökuntamme korjaa sen nopeasti käyttökelpoiseksi.

Nauti ulkoilusta turvallisesti!